Fotoshoot med Cover Charge

Torsdag 10.mai 2018 var jeg så heldig å få fotografere Cover Charge – Partyband. 🙂

Vi dro til Solbergfoss og tok hele fotoshooten der. Vi var utrolig heldige med været, slusene var sprengferdige med vann, i bakgrunnen viste regnbuen seg, og på himmelen var det flotte skyer. Vi kunne ikke fått en bedre dag å ta shooten på!

Det blåste litt, så paraplyen min blåste overende en gang, -men vi lærte av det og fikk sikret den med tung bagasje nederst på stativet de neste gangene. (Jeg kan forklare det med «paraplyer» i et senere innlegg).

Akkurat da vi var ferdige med shooten begynte det på PØSregne. Da var jeg glad jeg hadde sjekket yr.no tidt og ofte i forkant av shooten og visste at det kom til å skje. 🙂 Vi kom oss inn i bilene før regnet startet for fullt og kunne kjøre hjem glade og fornøyd over å ha hatt en utrolig suksessfull shoot.

Cover Charge er et helt nyetablert band. De spiller partymusikk, -musikk som det er mulig å danse og feste til. De spiller blant annet på Kraftfestivalen i Askim i august. Det skal bli spennende å høre dem!

Bandet består av: Tomasz Ozog (bass), Bjørn Jansen (gitar), Maria Skog (vokal), Halvor Lundtveit (gitar) og Patrick M. Leiva (trommer).

Du kan finne Cover Charge og tilhørende bilder på Facebook og Instagram.

Nedenfor finner du galleri. Trykk på ett bilde og bla med piltastene. Jeg har også lagt til «behind-the-scenes»-bilder og en filmsnutt litt lenger ned. Enjoy!

Behind The Scenes:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *