På’n igjen!

Greit. Jeg innrømmer det. Jeg klarer ikke å holde meg borte fra bloggerverden. Jeg har rett og slett for mye på hjertet! Og jeg ønsker å ha muligheten til å dele dette.

Hva har jeg på hjertet? Åh, det er så mye! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Men jeg føler jeg sitter på så mye kunnskap, og så mye erfaring, at jeg av og til kjenner jeg trenger å få utløp for det. Og da er det litt kjedelig å bare skrive dagbok, for den er det jo ingen som leser.

Så da prøver jeg igjen. Jeg starter fra skræsj og ser hva som skjer. Uten å promotere meg noe. Det blir faktisk litt spennende å se om noen som helst i det hele tatt oppdager at nettsiden min er oppe og går igjen, hihihihi..:)

For de av dere som har fulgt meg før, så kan jeg bekrefte at facebooksiden min nå er helt slettet. Kanskje jeg lager en ny en gang, men foreløpig kjenner jeg ikke behovet for det. Det skjer rett og slett for mye i livet mitt akkurat nå, og jeg har ikke tid til å oppdatere alt av sosiale medier kontinuerlig. Kanskje jeg blir mettet på jobben?

I dag er det nydelig vær ute, men kroppen min orker ingenting. Kjedelig, men sånn er det av og til.

Ha en god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *